top of page
Day Care

ЗА НАС

Водени сме от любовта към нашите деца

S&A kids е български производител на  Ерготерпевтични  помощни средства.
За последните 7 години  S&A kids натрупа много знания и опит за работата с деца със специални потребности. Личният ни опит показа че една от основните терапии подпомагща развитието на тези деца е ерготерапията. Тя може да помогне на деца, който имат затруднения с координацията ,ученето и вниманието , фокусирането и организирането на дадена дейност, помага при затруднения с дейности които изискват финна и груба мoторика. Тя също може да помогне на децата, които се затрудняват да контролират собствените си дейности и поведение и/или трудно интегрират различните стимули идващи от средата и още много други .


За да бъде един ерготерапевт успешен и да е в помощ на тези деца е много важно използването на разнообразни методи и най вече помощни средства. За съжеление тези средства в които се изразяват  в ерго люлки, борд баланс, тежки елеци, тежки ръкавици , тежки  одяла, топки, и още много други са дефицитни и трудни за намиране на българския пазар и се налага внасянето им на много високи цени и това от своя страна ги  прави недостъпни и налага ерготерапевите да работят с ниско качествени продукти и не толкова разнообразни , и съответно това рефлектира върху ефекта и забавя рехабилитацията на децата.
Каузата на S and A kids е да подпомогнем ерготерпавтете да  прилагат успешно терапиите си . за тази цел се заехме с нелесната задача да произвеждаме високо качествени  помощни средства , като тежки елеци, ерго люлки ,както  и целя асортимент посочен по горе на достъпни цени.    

      
Първите елеци вече се използват от терапевти работещи в различи държавни училища и центрове.

Гарантираме високо качество на изработка, елеците са създадени под контрола на ерготарапевти и покриват изцяло изискванята от към тежести и качество  на материал както и стандартите за безопасност. Предлагат се във всички размери  и сме в състояние да изплняваме клиентски специфични поръчки.

В продължение на тази идея се основа обучителен детски център S&A Kids. Стремежът ни е да предоставим на нашите специални Герои това от което имат нужда, а именно от правилна диагноза и правилна терапия , в подходяща за тях среда. Екипът на S&A kids е с най- добрите специалисти в своите области, с дългогодишен опит , доказали се във времето с професионалните си качества.

Центърът предлага следните услуги :       

-Консултация с Проф. д-р Виолета Боянова ;                                                    
-Консултация - Ерготерапия с Анна Динчева ;       
-Ерготерапия с Мелица Росанова - работи с деца с детска церебрална парализа, аутизъм, синдром на Даун и деца с други специални образователни потребности; 
-АBA терапия ( поведенческа терапия) ;                          
-Логопед и Трейнинги.

Разполагаме с напълно оборудвана Егротерапевтичена зала , Сензорна стая с 3D реален ефект и  Логопедични работни кабинети.          

 

* * *

bottom of page